Cześć mam na imię Piotrek na początku muszę przyznać że jestem pod wrażeniem informacji które tu znalazłem i podziękować za to wszystkim którzy dzielą się swoją wiedzą .Ale do rzeczy 13.10 .2021 po wizycie u urologa i badaniu oraz usg rozpoznanie Guz jądra prawego dostałem skierowanie do szpitala na orchidektomie i skierowanie na markery.
Markery zrobiłem na następny dzień. (pełna krew)
LDH - 207.9
HCG +BETA HCG 7,66
Alfa feto proteina AFP 0,86
Teraz jestem na etapie znalezienia placówki gdzie mógłbym to zrobić mam na tą chwile dwie opcje szpital w Słupsku na ulicy Hubalczyka we wtorek mam się tam pokazać i mają zdecydować o ewentualnym przyjęciu ,lub szpital w Bydgoszczy 10 wojskowy szpital z polikliniką ale tu jeszcze pewności nie mam czekam na decyzje. w obu przypadkach muszę się tam pokazać żeby sami ocenili czy diagnoza od lekarza urologa którą dostałem jest prawidłowa .Ale po przeglądnięciu wpisów na forum nie mam wątpliwości .
Czy ktoś z osób na forum ma jakieś informację może ktoś się tam leczył na temat tych szpitali szczerze mówiąc znalezienie placówki gdzie liczy się czas nie należy do łatwych wszędzie kolejki i odległy termin wizyty nie mówiąc o przyjęciu na oddział.