Wybacz pawjus bo ton wypowiedzi nie miał być skierowany do Ciebie. Otóż była ona bardzo ironiczna.
Osoba, która powiedziała te słowa
pawjus napisał(a):abym się nie martwił i nie słuchał tego co mówi telewizja ..
albo jest niedoinformowana, albo rzeczywiście COI na Roentgena jest w tak dobrej sytuacji, ze mają zapas cytostatyków. Niestety w pozostałych (również Warszawskich) szpitalach sytuacja jest znacznie gorsza, a często wręcz dramatyczna! To nie "panika", to realna ocena sytuacji, w której
istnieje zagrożenie zdrowia i życia ludzi, spowodowane brakiem niezbędnych leków!
Widziałeś reportaże z jednego z Warszawskich szpitali? Kobiety nie były aktorkami! Ich łzy są prawdziwe i należą do osób, które z każdym dniem tracą szanse na wyzdrowienie! Taka jest prawda!!!
Jeśli chodzi o urzędników MZ to oczywiście jest "czeski film"...
Pozdrawiam!
PS. gratuluję i cieszę się bardzo, że możesz nie martwić się o płynność w podawaniu leków. Ja również tak miałem, choć było to raptem 4+ miesiące temu, wówczas nie sądziłem, że w ogóle może być inaczej. Chciałbym, aby wszyscy chorzy na nowotwory mogli skupić się na walce z chorobą, a nie zamartwiać się jeszcze dodatkowymi sprawami...
życzę powodzenia.
Hej
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT