Witam,
A ja przyznaję szczerze, że nie wiem skąd to zamieszanie? Wiosenny przypływ energii?

thinkpositive napisał(a):Trollu, forum jest o raku, więc wszystkie PW też będą o raku.
Oczywiście. Z tym, że mogą się pojawiać prośby i błagania nie dotyczące stricte leczenia i nie dotyczące stricte raka jądra a innych nowotworów (a przyznasz, że im to miejsce nie jest poświęcone - są inne, na przykład świetne forum Dum Spiro-Spero). Rozmawiałem z Figaro na ten temat i niełatwo jest zignorować wiadomości, które w sposób błagalny i nie do końca zgodny z prawem proszą o przyspieszenie pewnych rzeczy? To jest tak naprawdę główny powód mojej prośby.
thinkpositive napisał(a):Jeżeli forumowicze mają ich nie używać, bo jest taki nakaz to je po prostu wyłącz. Poza tym Twój nakazujący komentarz w jednym z postów nic nie da, bo za miesiąc nikt nowy go nie przeczyta.
To nie jest nakaz a prośba. Każdy zrobi co chce ale musi się liczyć z tym, że odpowiedzi nie otrzyma. I nie wynika to ze złej woli tylko z braku czasu i obaw o "leczenie Internetowe". Z resztą co do nakazów to pozwolę sobie zacytować to co napisałem:
Uprzejmie prosimy więc o NIE PISANIE historii choroby, prośby o poradę na PRYWATNE WIADOMOŚCI do EKSPERTÓW. Oczywiście w przypadku potrzeby kontaktu, umówienia wizyty czy skonsultowania się w sprawie na przykład kontynuacji leczenia chirurgicznego itd. jak najbardziej można się kontaktować z ekspertami na PW ale nie w sprawie porady stricte odnośnie toku leczenia onkologicznego.
Czy to jest zakaz czy prośba?

Mam nadzieję, że to co napisałem jeszcze zdąży spotkać się z większym zrozumieniem

Pozdrawiam serdecznie