Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.
To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.
Co co "coto" to obstawiam tętnicę biodrową wspólną prawą Nawiasem bardzo szkoda, że nie ma wśród nas specjalisty radiologa - wtedy wszystko byłoby jasne
Gratuluję, i tak będzie już zawsze!!! Ja właśnie wróciłem z kontrolnego TK, wyniki za tydzień w piątek. Ciekaw jestem co ciekawego Pani doktor napisze na mój temat 7m-cy po RPLND. Mam nadzieję że nic nowego tam nie wyrosło Niedawne marker były w normie, więc i tu na pewno wszystko będzie w nomie. Pozdrawiam!! Arek
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT
Przed Bożym Narodzeniem odstawiłem statyny (Rosuwastatyna 5mg) i 4.01.2013 zbadałem krew, niestety w laboratorium nie robili CPK. I trochę wyniki ALAT mnie nie pokoją.