Witaj Trollu,
Tak, byłem w w Poradni Kliniki Nowotworów Tkanek Miękkich, Kości i Czerniaków w CO-I, mnie przyjęła Dr Wiater, bardzo młoda, ale miła, kompetentna osoba. Początkowo, kiedy jej powiedziałem, że miałem usunięte jądro z powodu guza, to nie rozumiała dlaczego tu w tym gabinecie jestem, dopiero jak na koniec przeglądania mojej historii choroby zaczytała się w wynik histopatologiczny z Wawy zrozumiała to, że dobrze trafiłem, porozmawialiśmy trochę. Pani Doktor skonsultowała się telefonicznie z Dr Falkowskim i potem jeszcze na oddziale skonsultowała przebieg mojego dalszego leczenia oraz rodzaj chemii z Dr Świtajem.
Jestem bardzo mocno zadowolony z tej konsultacji.
Niestety kolejki dały się mi we znaki, najpierw do rejestracji pacjentów pierwszorazowych, czekałem prawie 2 godziny, a potem na wizytę w gabinecie ok. kolejnych 3 godzin. Potem jeszcze na opis zalecenia chemioterapii z godzinę, ale jednak ciesze się, że tam byłem. Pisze o tych godzinach, żeby inni na to się przygotowali w razie konsultacji w Wawie.
Dzięki Ci Trollu za podpowiedzi, bo wolę sam wiedzieć i w razie czego się o coś upomnieć, niż miałbym być potraktowany po macoszemu.
Kursów mam zaleconych 6.
pozdrawiam