Witam was wszystkich forumowiczów.
Wczoraj, 29 stycznia mąż miał wizytę kontrolną w Magodencie. W czasie wcześniejszych pobytów w szpitalu w grudniu i w styczniu na wlewce karboplatyny był pod opieką dr-a Sarosieka i dr-a Maczkiewicza. Dzięki tak wspaniałej i profesjonalnej opiece czuł się naprawdę bardzo komfortowo. Wiem, że nasz przypadek tym razem nie był "bardzo zaawansowany". Mimo to, nikt nas nie olał. Mam nadzieję, że wszystko co złe i związane z chorobą już za nami. Teraz pozostały tylko kontrole.
Chciałabym tutaj na forum podziękować wszystkim, którzy udzielili mi fachowych rad i ogromnego wsparcia.
Nowym czytelnikom forum chcę powiedzieć: Skoro się tutaj znaleźliście, oznacza że szukacie pomocy w tym temacie. Bardzo dobrze trafiliście. Nie bójcie się pytać i słuchać rad forumowiczów.
Podziękowania skieruję też tutaj do dr-a Sarosieka. To jakim jest lekarzem i człowiekiem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Gdybym nie spotkała doktora osobiście nie uwierzyłabym, że taki ktoś istnieje. Takich lekarzy nam trzeba! Dziękuję Panie doktorze.
Wszystkim Wam życzę dużo zdrowia! Dbajcie o siebie!